4 persoons bungalow Anggrek:

HUURPRIJS ALL-IN voor 2018:

Huurprijs is ALL-IN 50 euro per nacht voor 2 personen.

voor 3e, 4e en 5e persoon  € 7,50 per persoon per nacht extra. In de grote slaapkamer is een extra 1 persoons bed.

Minimum verbijf 7 nachten, minimum 2 personen.

Bij een verblijf van 4 weken(28 nachten) geldt een korting van 10% op de huurprijs

Huurprijs is inclusief toeristenbelasting, energiekosten, schoonmaakkosten, bedlinnen, was- strijkservice en huishoudelijke hulp.

Zij is elke ochtend aanwezig in de bungalow. Zij verzorgt indien gewenst uw ontbijt, kookt middag of avondeten , doet boodschappen voor uw maaltijd, wast, strijkt en maakt elke dag de bungalow schoon.

Op de dag van aankomst en vertrek is de bungalow de gehele dag tot uw beschikking

Betaling: Aanbetaling a 25% van de totale reissom binnen 1 week na boeking. Restbetaling a 75% van de totale reissom uiterlijk 6 weken voor aankomst. De betaling via bankoverschrijving.

Annulering: vanaf de 42ste kalenderdag voor aankomst 80% van de reissom; vanaf de 42ste dag kalenderdag tot de 30ste dag voor aankomst 50% van de reissom; vanaf de 30ste kalenderdag tot de 21ste dag voor aankomst 25% van de reissom; vanaf de 21ste dag kalenderdag tot de aankomst is er geen restitutie mogelijk.

Wenst U nog een vergelijkbare 4 persoons bungalow te boeken op hetzelfde park, dan kunnen wij U in contact brengen met de eigenaar.

Vervoer op Bali:.

Wij kunnen voor u het vervoer regelen, zoals ophalen en wegbrengen naar de luchthaven en/of ander adres in Bali. Met een prive chauffeur kunt U zelf uw dagtripjes plannen.