Reacties van gasten

Hier een paar reacties van onze gasten die wij in de afgelopen 14 jaar in onze bungalow Anggrek , Jasri-Bali hebben mogen ontvangen.

Hallo familie Wolswinkel,

Nu we weer thuis zijn in het Gennepse willen we jullie toch even via de mail laten weten dat we het goed gehad hebben in jullie huis in Jasri. Genoten van de wandelingen daar maar vooral van de kookkunst van Kadek, in een woord geweldig. Ook genoten van de mooie tuin met jacuzzi die echt goed onderhouden wordt door Gusti. We zullen jullie adres bewaren want we hebben interesse in een volgende keer.

 Groetjes uit Gennep van Anny en Willem

We hebben een heerlijke tijd gehad in Bali. De eerste week in jullie huisje was ook heerlijk, mooie tuin, lekkere worldpool, lekker gegeten, mooi strandje in de buurt, lieve mensen, lekker bijgekomen dus. Ook alles werd voor ons geregeld door kadek en ketut zoals scooter, de boodschappen en een auto voor de tweede en derde week. Ook deze weken waren geweldig, we hebben echt op deze manier een hoop van bali gezien en ook gedaan. We hebben echt een fijne tijd gehad, nog bedankt,

 groetjes Bart en Rina.

Wij zijn zaterdagochtend teruggekomen uit Bali. We hebben een heerlijke tijd gehad, eerst een kleine week in jullie huis, daarna een aantal dagen in een villa in Lovina en vervolgens nog twee dagen in Ubud. We hadden bewust gekozen om weer terug te gaan naar Jasri en we weten weer helemaal waarom. Prachtig daar! We hebben genoten van het huis en net zozeer van de mensen. In de eerste plaats van de mensen die te maken hebben met jullie huis. Kadek en Gusti.  We hebben veel gewandeld, om het huis heen, naar het waterpaleis en naar het witte zandstrand. We zijn een aantal malen in Amlapura geweest, hebben gebruik gemaakt van de bemo's enz, enz. Heerlijk! Dank dat we gebruik mochten maken van jullie huis. Het ziet er keurig uit, we zijn er zuinig op geweest. 

 Hartelijke groet, Herman

Wij hebben enorm genoten tijdens de vakantie en ook veel gezien. De tuin was  savonds een uitkomst, overdag veel gezien van de omgeving. We hopen in de toekomst nog eens gebruik te kunnen maken van uw bungalow.

Met vriendelijke groet, Irma en Andre

Vandaag zijn we weer thuis gekomen van een bijna 5 weekse reis Bali en Lombok. We hebben het fijn gehad in jullie villa! We hebben tochtjes gemaakt met Ketut, ons heerlijk laten masseren door Wayang. Kadek heeft heerlijk gekookt en we hebben genoten van de overgave die Gusti stak in het onderhouden van de tuin! De kalungan en kuningan waren bijzonder! We zijn op het strand geweest in sarong en hebben de ceremonies gezien, heel mooi! Kadek heeft een offering gedaan bij het altaar in Jasri, heel indrukwekkend! Verder alleen maar genoten! Wat een prachtige en rustige omgeving!

 Hartelijke groet, Sophia en Jaap

Inmiddels zijn we weer een weekje terug in Nederland (wat is dat wennen........) en wij wilden jullie laten weten dat we hebben genoten van de week in Jasri. Waarvoor hartelijke dank! Wat een heerlijk huis in de mooiste tuin van alle huizen in de buurt! Gusti kwam elke ochtend en vaak ook s middags (als het niet heel hard regende) en begon dan meteen met een grote glimlach in de tuin te werken. Kadek heeft heerlijk voor ons gekookt en ook fijn dat ze alle boodschappen voor ons deed. We zijn 4 keer met Wayan op stap geweest, naar pasir putih en ujung, dat was echt geweldig. Hij kwam altijd precies op tijd en onze kindjes vonden het geweldig in de bemo. Ketut heeft ons in Amed opgehaald en naar Ubud gebracht, hij rijdt heel rustig en veilig en is een prettige chauffeur. Jasri vonden we erg mooi en iedereeen die we op onze wandelingetjes tegenkwamen was even aardig. Een mooi stukje ongerept Bali! Hartelijk dank en wie weet komen we ooit nog eens terug in Jasri,

 Groeten Matthijs.

 

We willen jullie hartelijk bedanken voor het huren van jullie fantastische huis in Jasri! We hebben enorm genoten van alles, van de tuin, strand, in het bijzonder de chauffeurskunsten van Karda en de info map was erg handig!!

groetjes, Helen en Franco

 

Onze vakantie is heel fijn geweest, we zijn op diverse locaties geweest. Ook Jasri was een prima bestemming. De tuin vonden we geweldig, een plezier om daar te zijn. Heerlijk in het prieeltje ontbijten! Aan de tuin te zien heeft de tuinman echt gevoel voor zijn werk. De chauffeur Ketut Karda was helemaal geweldig, al meteen toen hij ons op kwam halen, maakte hij leuk contact en overlegde alles met ons, het is een heel fijne vent, hij komt zo oprecht op ons over, dat merkte we echt en dit waardeerden we. We hebben dus gewoon genoten in Jasri, mn man en zoon hebben nog een pr dagen een scooter gehuurd en zijn in de buurt op stap geweest naar het witte zandstrand o.a. het was heerlijk rustig daar, ook de toer naar Amed en daar snorkelen was geweldig met Ketut, dus we kijken er heel leuk op terug. In ieder geval, bedankt voor het gebruik van uw bungalow en

vr.gr. Denny en Conny

 

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Bali en jullie heerlijke bungalow met fantastische tuin was daar in hoge mate debet aan! We hebben veel gezien en gedaan, maar hebben ook heerlijk gerelaxed in jullie tuin, die zo mooi onderhouden wordt door Gusti. Heel veel avonden hebben we genoten van de heerlijke maaltijden die Kadek en Cerie ons voorzetten. Ze kookten samen voor ons en onze dochters, schoonzoon en kleindochter. Regelmatig hebben we ook het mooie Pasir Putih bezocht, waar het zalig toeven is. Ketut Karda heeft ons regelmatig naar mooie plekken gebracht, o.a. naar Lovina waar we een nacht geslapen hebben om 's morgens vroeg naar de dolfijnen te gaan kijken,wat een prachtige ervaring was. Van daaruit zijn we ook naar Munduk geweest, waar we een mooie wandeling hebben gemaakt. De Gunung Batur en het Baturmeer, Ubud (o.a.birdpark), Klung Klung, Amed (waar onze jongste dochter haar padi heeft gehaald), wandelen van Tenganan naar Tirtaganga, snorkelen bij Tulamben enz. enz. allemaal even mooi. De laatste week hebben we nog twee nachten op Gili Air doorgebracht, weer een heel andere ervaring. Kortom een geweldige vakantie. Hartelijk dank dat we in jullie mooie Jasri mochten veblijven.

Vriendelijke groet, John en Martje